Kavel:


Grootte:


Vraagprijs:


G. 8


205 m2


€ 129.000,-
kavel G. 8

- Chalet

vorige

volgende


Kavelnummer G. 8

 

Fantastisch vrij aan de rand gelegen, met daarachter weiland, ligt dit fijne goed onderhouden houten chalet op een mooie kavel met prachtige tuin.

 

Grootte van de kavel:  circa 205 m2.

Vraagprijs: € 129.000,- kosten koper.

 

Chalet: Houten chalet van firma Nijbo.

 

Buitenmaten: circa 35 m2.

 

Bijzonderheden: Entree, hal, slaapkamer met veel kastruimte, betegelde douche met toilet en wastafel, nieuwe keuken inclusief inductiekookplaat, vaatwasser, inbouwoven en grote koelkast, tevens is er een fantastisch mooi uitgevoerde tafel die niet alleen tafel kan zijn maar ook een fijne uitbreiding van het keukenblad.

Volledig ingerichte woonkamer met o.a. comfortabele moderne zithoek, openslaande deuren naar het terras. Vanuit de woonkamer kijkt u ook uit naar het nabij gelegen weiland.

De tuin heeft een authentiek schuurtje en biedt veel privacy mede omdat de kavel aan de rand van het park ligt. Verder liggen er mooie tegels en zijn er veel borders met prachtige planten aanwezig

 

Het chalet wordt compleet gemeubileerd opgeleverd, inventaris is inbegrepen. Tevens is het chalet voorzien van cv (met op afstand bedienbare thermostaat), zodat het goed geschikt is om er in alle jaargetijden gebruik van te kunnen maken.

 

Aangesloten op elektra, water, gas, KTV, riolering, internet. 

Klik hier voor meer informatie en bijkomende kosten.