Kavel:


Grootte:


Vraagprijs:


G. 43


195 m2


€ 179.000,-


Nieuwe prijs!!kavel G. 43

- Chalet

vorige

volgende


Kavelnummer G. 43

 

Prachtig chalet van Duntep, lekker beschut gelegen, veel licht, zon en privacy, met maar liefst 2 heerlijke overkappingen waarvan 1 met verhoogd terras, uitermate geschikt voor het Nederlandse weer, het gehele jaar rond.

 

Grootte van de kavel: circa 195 m2.

Vraagprijs: € 179.000,- kosten koper.

 

 

Chalet: Cottage 37 van firma Duntep uit 2006.

 

Buitenmaten: circa 45 m2.

 

Buitenwanden Canexel. Kunststof kozijnen en deuren. Rondom geïsoleerd.

 

Het chalet is verder voorzien van een groot erkerraam, een fijne uitbouw voor diverse mogelijkheden en een fantastische overkapping met hardhouten  terras op het westen. Daar is het heerlijk zitten ook als het niet helemaal droog is buiten.

 

Zeer prive gelegen op een mooie kavel aan de westrand van het park, het chalet is in prima staat, en is ook geschikt voor de wintermaanden.

 

Inrichting: keuken met o.a. koelkast, kookplaat, oven/grill en afzuigkap, douche, toilet, wastafel met kastjes, designradiator en vloerverwarming. Twee slaapkamers voorzien van bedden en kasten. Centrale verwarming.

 

Het chalet is volledig gestoffeerd. Overname inventaris is in de prijs inbegrepen, uitgezonderd persoonlijke zaken.

 

De tuin is gelegen op het westen en heeft o.a. een schuurtje (met o.a. een wasmachine), een prachtige extra overkapping waar men in de zomer als het warm is heerlijk in de schaduw kunt vertoeven maar waar je ook in de avond met vrienden of familie heerlijk lang buiten kunt eten weer of geen weer.

 

Aangesloten op elektra, gas, water, ktv, internet, riolering. Telefoonkabel tot bij kavel.

Klik hier voor meer informatie en bijkomende kosten.