Kavel:


Grootte:


Vraagprijs:


G. 69


200 m2


€ 235.000,-
kavel G. 69

- Chalet

vorige

volgende


Kavelnummer G. 69


Op een van de mooiste plekjes van ons park Gerbrandtslaan hebben wij dit prachtige chalet te koop. 's Morgens zingen de vogels je wakker, in je lounge-set een boek lezen en op de ruime veranda met vrienden en familie uitgebreid eten en vanaf daar de zon onder zien gaan. Het kan echt en is dichterbij dan je denkt. Dit paleisje dichtbij bos en zee, is toch een droom die uitkomt!

Grootte van de kavel: 200 m2.

Vraagprijs: € 235.000,- kosten koper.

Chalet: Cottage 37 van firma Duntep uit 2007.

Buitenmaten circa 39 m2. (+ overkapping van circa 15 m2) Buitenwanden Canexel. Rondom geïsoleerd. Kunststof kozijnen en deuren. Hoekerker met schuifpui en extra raam.

Luxe keuken met inbouwkoelkast met vriesvak, 4-pits gasstel en magnetron.

Twee slaapkamers met 2  eenpersoonsbedden. Luxe badkamer.


Alles in een mooie lichte kleur en met fijne vinylvloer. Ruime, doorlopende, deels overdekte veranda met o.a. terrasverwarming,  louncheset en ingebouwde spots.

De tuin ligt op het zuidwesten, heeft kunstgras en heeft verder een schuurtje helemaal in dezelfde stijl als het chalet.

Het chalet is verder voorzien van cv met combiketel, rolhorren en rolgordijnen voor ieder raam en volledig gestoffeerd en gemeubileerd. De cottage is zeer geschikt voor gebruik met name ook in de wintermaanden.


Klik hier voor meer informatie en bijkomende kosten.